elmedin konaković detaljno o odnosu sa direktoricom kcus-a

Historijat odnosa sa Sebijom Izetbegović: Demontirala je ono što je najvrednije u Kantonu Sarajevo

Front09.04.19, 13:37h

Historijat odnosa sa Sebijom Izetbegović: Demontirala je ono što je najvrednije u Kantonu Sarajevo
Prilikom prelaska u Klinički centar, pokušaja gašenja Opšte bolnice, pa nadalje, istorija naših odnosa se mijenja - kazao je Konaković

 

Elmedin Konaković, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, gostovao je u Danu uživo gdje je govorio i o generalnoj direktorici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu prof.dr. Sebiji Izetbegović.

 

Na pitanje da li je istina da ga je Sebija Izetbegović na sastanku u vezi Medicinskog fakulteta oslovljavala sa prethodni govornik, on nam je rekao: "Mediji su onako to malo zasolili. Bio sam u svojstvu predsjedavajućeg Skupštine, ali nisam došao na poziv rektora Škrijelja nego na dogovor s ministricom Bogunić i ministrima Brčić i Kovačevićem. Ona jeste bila malo iznenađena što sam prisustvovao jer mi imamo potpuno drugačije stavove kad je riječ o Medicinskom fakultetu. Dok je bila u Opštoj bolnici ja sam vrlo cijenio to što ona radi. Prilikom prelaska u Klinički centar, pokušaja gašenja Opšte bolnice, pa nadalje, istorija naših odnosa se mijenja. Ja ne radim ono što mi kažu nego ono što mislim da treba".

 

Kakve je još pojedinosti iznio Elmedin Konaković, pogledajte u videoprilogu N1 ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još