Policija traga za dvojicom muškaraca

U Sarajevu usred dana brutalno napadnute dvije pripadnice LGBT populacije, jer su se držale za ruke!

Hronika05.04.19, 17:47h

U Sarajevu usred dana brutalno napadnute dvije pripadnice LGBT populacije, jer su se držale za ruke!
Iz policije navode kako je jedna djevojka lakše povrijeđena, dok je druga zadobila udarce u glavu te da je odbila ukazivanje medicinske pomoći Intervencija policije u centru grada

 


U Sarajevu je danas oko 14 sati napadnuta pripadnica LGBT populacije. Djevojku su napala dva muškarca koji su pobjegli Mercedesom.

 

- Obavješteni smo da je danas u 14.10 kod Sarajevo City Centra došlo do fizičkog napada na dvije ženske osobe. Napala su ih dva muškarca za kojima je pokrenuta potraga - rekli si iz MUP-a KS.

 

Iz policije navode kako je jedna djevojka lakše povrijeđena, dok je druga zadobila udarce u glavu te da je odbila ukazivanje medicinske pomoći.


Prema nezvaničnim informacijama, napadnuta djevojka dolazi iz Švedske i ima 25 godina. Očevici su ispričali kako su je dva muškarca napala, jer se držala za ruku s drugom djevojkom.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/MD)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 45

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još