Stravično

Ugušio dvomjesečnog sina jer zbog plača nije mogao da ima seks sa suprugom

Hronika03.04.19, 18:31h

Ugušio dvomjesečnog sina jer zbog plača nije mogao da ima seks sa suprugom
Hitna pomoć je oko 2.30 dobila poziv iz njihove kuće, a kada su stigli na mjesto događaja, beba nije davala znake života. Prevezli su je u bolnicu i ona je ubrzo proglašena mrtvom

 

Par iz Engleske optužen je za ubistvo dvomjesečnog sina nakon burne rasprave koju su vodili pod dejstvom alkohola. Oni su se posvađali jer, kako prenose mediji, zbog plača mališana nisu mogli da imaju seksualne odnose.

 

Luke Morgan (26) i Emma Cole (22) optuženi su za gušenje bebe Tillera Morgana u ranim jutarnjim satima u aprilu 2014. godine.

 

Kako je rečeno na suđenju, dječak je ugušen tako što su mu bila pritisnuta pluća, a imao je i slomljena rebra, piše "Daily mail", a prenosi "Telegraf.rs".

 

Svjedoci su ispričali kako su čuli da se par svađa u toku noći koja je prethodila ubistvu.

 

Takođe su rekli da je Morgan bio bijesan jer je htio da imaju seks, ali to nisu mogli "jer je beba još uvijek bila budna".

 

Hitna pomoć je oko 2.30 dobila poziv iz njihove kuće, a kada su stigli na mjesto događaja, beba nije davala znake života. Prevezli su je u bolnicu i ona je ubrzo proglašena mrtvom.

 

Tokom istrage, policija je kobne noći u stanu pronašla dvije prazne flaše vina i devet konzervi piva.

 

Ukoliko budu osuđeni, prijeti im velika kazna zatvora.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!