Nakon što su ih odbili

Dodik tvrdi: SNSD nije nudio fotelje SDS-u

Front01.04.19, 17:54h

Dodik tvrdi: SNSD nije nudio fotelje SDS-u
SNSD je ponudio SDS-u politiku jedinstvenog nastupa partija iz Republike Srpske u Sarajevu i to je trebalo da bude tema debate stranačkih organa SDS-a

 

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je ova politička partija spremna da preuzme odgovornost za odbranu nacionalnih interesa Republike Srpske u Sarajevu, te da su vjerovali da su i drugi spremni da tu odgovornost dijele sa SNSD-om, piše N1.

 

- SNSD je ponudio SDS-u politiku jedinstvenog nastupa partija iz Republike Srpske u Sarajevu i to je trebalo da bude tema debate stranačkih organa SDS-a. Koliko vidim pojedinci iz SDS-a su shvatili da im je SNSD ponudio fotelje u Sarajevu i po reakcijama razumijem da u toj stranci neki nisu bili zadovoljni brojem fotelja - rekao je Dodik upitan da prokomentariše odluku Glavnog odbora SDS-a da ne prihvati poziv SNSD-a za učešće u formiranju vlasti na nivou BiH.

 

Dodik je naglasio da SNSD nije nudio fotelje, već jedinstven nastup u Sarajevu.

 

- Nudili smo jedinstvo u Sarajevu i pokušaćemo da to jedinstvo gradimo i ubuduće - poručio je lider SNSD-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!