Milijanin dragi, čovjek o kojem bruji region

Milojko je radio za Arkana, družio se sa Kristijanom Golubovićem, a ovako je zaradio stan u Beogradu...

Showbizz29.03.19, 09:49h

Milojko je radio za Arkana, družio se sa Kristijanom Golubovićem, a ovako je zaradio stan u Beogradu...
Milojko je stekao Arkanovo povjerenje, pa je jedno vrijeme bio glavni u kockarnici. Kod Ražnatovića je radio 15 godina i za to vrijeme se sprijateljio sa mnogim kriminalcima

 

Otkako su Milijana Bogdanović i njen 53 godine stariji ‘dečko’ Milojko Božić napustili Pilatoviće, njihove komšije i rođaci otkrivaju nevjerovatne stvari o najčudnijem paru.

 

Naime, stari Milojko nije toliko naivan koliko želi da se prikaže, jer se godinama družio sa najopasnijim momcima srpskog podzemlja.

 

Božić se družio sa žestokim momcima u Beogradu kada je napustio selo i otišao da zaradi za porodicu.

 

Zaposlio se u čuvenoj kockarnici u hotelu ‘Jugoslavija’ na Novom Beogradu, koju je tada držao Željko Ražnatović Arkan.

 

Milojko je stekao Arkanovo povjerenje, pa je jedno vrijeme bio glavni u kockarnici. Kod Ražnatovića je radio 15 godina i za to vrijeme se sprijateljio sa mnogim kriminalcima.

 

Sa Kristijanom Golubovićem je bio jako blizak i svaki put kada ga vidi na televiziji prisjeća se zajedničkih dogodovština.

 

- On je čovjek koji se svega nagledao i na kraju radnog vijeka je shvatio da je najbolje da se vrati u rodno selo - otkriva za beogradske medije Milojkov komšija koji je insistriao da ostane anoniman i dodaje:

 

- Milojko je dobro zarađivao dok je radio za Arkana, pa je kupio stan u Beogradu i obezbijedio djecu. Kada se razveo od supruge, ostavio im je taj stan i uvijek ih je finansijski pomagao. Jedna kćerka mu je otišla u inostranstvo, ali svaki put kada dođe u Srbiju, obavezno navrati kod oca i njegove djevojke, koji žive u skromnoj brvnari - zaključuje mještanin Pilatovića za Espreso.

 

(Espreso.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!