FOTO/ Policija traži pomoć

Prepoznajete li muškarca sa fotografija: Ukradenim bankovnim karticama podigao 4.000 KM!

Hronika28.03.19, 16:37h

Prepoznajete li muškarca sa fotografija: Ukradenim bankovnim karticama podigao 4.000 KM!
Osoba sa fotografija se sumnjiči da je izvršila krađu 15. marta ove godine

 

Pozivamo građane da pružanjem korisnih informacija ili otkrivanjem identiteta osobe sa fotografija pomognu u rasvjetljavanju krivičnog djela, ali takođe apelujemo da ne zloupotrijebe brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacije, navode iz PU Banja Luka


Policijska uprava Banja Luka poziva građane koji prepoznaju osobu sa fotografije da o svim korisnim informacijama lično obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozivom na brojeve telefona 122 ili 051/337-201.

 

- Pozivamo građane da pružanjem korisnih informacija ili otkrivanjem identiteta osobe sa fotografije pomognu u rasvjetljavanju krivičnog djela, ali takođe apelujemo na građane da ne zloupotrijebe pomenute brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacije.

 

Osoba sa fotografija se sumnjiči da je izvršila krađu 15. marta ove godine u Banjoj Luci i to tako što je ukrala novčanik iz odjevnog predmeta u ugostiteljskom objektu, nakon čega je uz pomoć bankovnih kartica izvršila podizanje novca na bankomatu u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 4000.00 KM, naveli su iz PU Banja Luka.

 

bankomat-kradljivac-banjaluka

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još