'Opasna i zlonamjerna propaganda'

Oglasilo se preduzeće 'Krajina klas': Objavljena je lažna informacija, porodica Trivić i radnici 'Manje' su u opasnosti

Hronika25.03.19, 14:56h

Oglasilo se preduzeće 'Krajina klas': Objavljena je lažna informacija, porodica Trivić i radnici 'Manje' su u opasnosti
Oni su se zvanično obratili javnosti povodom lažnih i zlonamjernih informacija koje su se pojavile na pojedinim portalima i koje se prenose na društvenim mrežama – “da je otac Saše Trivića, suvlasnika lanca pekara Manja, Janko Trivić bivši komandant Vojske Republike Srpske, odgovoran za zločine VRS počinjenje na Korićanskim stijenama”

 

- Ozbiljno je ugrožena sigurnost porodice Trivić, kao i svih zaposlenih u kompaniji “Krajina Klas” Banjaluka, pogotovo onih koji pošteno zarađuju svoj hljeb u našim pekarama u Federaciji BiH – saopšteno je iz “Krajina Klasa”.

 

Oni su se zvanično obratili javnosti povodom lažnih i zlonamjernih informacija koje su se pojavile na pojedinim portalima i koje se prenose na društvenim mrežama – “da je otac Saše Trivića, suvlasnika lanca pekara Manja, Janko Trivić bivši komandant Vojske Republike Srpske, odgovoran za zločine VRS počinjenje na Korićanskim stijenama”.

 

- Ova je apsolutno netačno. Otac Saše Trivića zove se Ranko Trivić i njihovo dovođenje u vezu je dio vrlo opasne i zlonamjerne propagande koja se već danima vodi prema kompaniji “Krajina Klas” Banjaluka, a čiji je navodni povod, tvit Saše Trivića star tri godine i izvučen iz konteksta – navodi se u saopštenju. Kao prilog ovoj tvrdnji kompanija je dostavila skreniran rodni list Ranka Trivića.

 

- Ne samo što su zanemarena druga javna istupanja i dokazane aktivnosti gospodina Trivića, koje su uvijek bile usmjerene na podršku miru, suživotu i saradnji pripadnika svih naroda u BiH, nego je ovakvim djelovanjem, čiji vrhunac predstavlja upravo pomenuta laž, ozbiljno ugrožena sigurnost porodice Trivić, kao i svih zaposlenih u našoj kompaniji, pogotovo onih koji pošteno zarađuju svoj hljeb u našim pekarama u FBiH - upozorili su iz ove kompanije.

 

Oni su na kraju dodali da će zaštitu prava tražiti i sudskim putem.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 54

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još