samo problemi zbog velike razlike u godinama

Milijanin otac pobjesnio: Ubit ću i tebe i Milojka! Ljubavna saga prijeti da se pretvori u tragediju...

Showbizz21.03.19, 10:15h

Milijanin otac pobjesnio: Ubit ću  i tebe i Milojka! Ljubavna saga prijeti da se pretvori u tragediju...
Milijana se požalila baki da joj je otac prijetio smrću, nakon čega ga je prijavila policiji, pa je on dobio privremenu mjeru zabrane prilaska

 

O kontroverznom paru Milojku Božiću (74) i Milijani Bogdanović (21) iz Pilatovića kraj Požege bruji cijeela Srbija! Njihova ljubavna priča izazvala je veliku pažnju javnosti, a kod nekih, pa i Milijaninog oca Zorana - bijes! Zoran je toliko povrijeđen i razočaran da je njoj i Milojku priprijetio i smrću, a spreman je da se kćerke odrekne javno!


Nakon što su u medijima objelodanili da planiraju svadbu, djecu i ulazak u rijaliti, Zoranu je pao mrak na oči. Milijana i Milojko još uvijek nisu ušli u rijaliti, a život im je već postao pravi rijaliti- program. Milijana je riješila da rođenog oca prijavi policiji, nakon čega mu je izrečena privremena mjera zabrane prilaska od 30 dana, što je za Kurir potvrdila i Milijana.


- Zamolila sam ga da mi se ne obraća i ne prilazi. Prijavila sam ga i izrečena mu je ta kazna - rekla je Milijana i dodala da ju je otac pozvao i započeo raspravu, zbog čega je ona spustila slušalicu.


- Ne mogu da kažem da je ranije podržavao ovu vezu, ali nije imao ništa ni protiv. Ne vrijeđa me njegovo mišljenje. Mislim da je on više kivan na ljude koji negativno komentarišu sve ovo - ispričala je Milijana i dodala da joj nije lako, ali da to neće uticati na njen odnos s Milojkom.

 

Milijana se o svemu potužila i svojoj baki, a šta ona o svemu tome misli, čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!