VIDEO/ Odgovorio na prijetnje Nebojše Stefanovića

Naser Orić ne želi ni potvrditi ni demantovati da je bio u Srbiji: 'Taj ministar je obični balavac...'

Hronika19.03.19, 15:47h

Naser Orić ne želi ni potvrditi ni demantovati da je bio u Srbiji: 'Taj ministar je obični balavac...'
Što se tiče tih poruka da bi trebao pogledati neke zatvore, želim naglasiti da je taj ministar obični balavac i dok sam ja hodao po tim zatvorima, on nije znao za njih, rekao je Orić

 

Od jučeos mediji u BiH i regionu pišu o tome kako je Naser Orić, nekadašnji komandant Armije Republike Bosne i Hercegovine, bio na području Srbije. Posebno burno su reagirali srbijanski mediji pitajući se kako je Orić za kojim je Srbija raspisala potjernicu ušao u Srbiju.

 

Naime na Facebook je objavljena fotografija koja je kako se tvrdi snimljena u jednom restoranu u Užicu.

 

Orićev boravak u Srbiji poprilično je naljutio Nebojšu Stefanovića predsjednika Vlade Srbije i ministra unutrašnjih poslova. On je kazao, pišu srbijanski mediji da za Orića ima posebnu preporuku odnosno da što prije vidi unutrašnjost zatvora u Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Požarevcu ili Nišu.

 

Orić je sinoć gostovao u Upitniku Hayat TV-a. Međutim, nije ni potvrdio, a ni demantirao priče da je bio na području Srbije.

 

- Ja sam slobodan čovjek mogu da hodam gdje hoću. Neću reći jesam li tamo bio ili nisam. A što se tiče tih poruka da bi trebao pogledati neke zatvore, želim naglasiti da je taj ministar obični balavac i dok sam ja hodao po tim zatvorima, on nije znao za njih. Sve ovo što se posljednjih dana dešava u Srbiji on ne zna gdje mu jer glava, a gdje stražnjica a mora nešto pričati. Neka se bavi svojim poslom i ostavi Nasera Orića na miru. Ja imam prijatelja i Srba i to ne krijem – kazao je, između ostalog, Orić za Hayat TV.

 

Kompetan njegov odgovor na polemiku o tome da li je bio u Srbiji ili ne, pogledajte u videu.

 

 

(Hayat.ba. DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još