svašta napisao o islamu

Australski senator šokirao saopćenjem: Za krvavi napad na Novom Zelandu okrivio muslimane

Front15.03.19, 19:10h

Australski senator šokirao saopćenjem: Za krvavi napad na Novom Zelandu okrivio muslimane
Anning je osudio pokolj, no nakon toga je izjavio da napad ističe strah od muslimana koji raste u Australiji i na Novom Zelandu

 

POKOLJ na Novom Zelandu tema je dana u svijetu.

 

Podsjetimo, 28-godišnji Australac Brenton Tarrant upao je u dvije džamije i automatskim oružjem ubio najmanje 49 ljudi.

 

Senator australskog Queenslanda šokirao svojim priopćenjem

 

Diljem svijeta stižu poruke sućuti na Novi Zeland, no senator australske savezne države Queensland, Fraser Anning, za pokolj je optužio - muslimane.

 

Anning je osudio pokolj, no nakon toga je izjavio da napad ističe strah od muslimana koji raste u Australiji i na Novom Zelandu.

 

"Pravi razlog za krvoproliće na ulicama Novog Zelanda danas je imigracijski program koji je muslimanskim fanaticima dopustio da se dosele na Novi Zeland", rekao je 69-godišnji senator Anning u svom priopćenju.

 

anning-saopcenje

 

 

"Da budemo načisto, iako muslimani jesu žrtve danas, obično su oni počinitelji. Diljem svijeta muslimani ubijaju ljude u ime svoje vjere i to na industrijskoj razini", stoji u priopćenju.

 

"Čitava islamska religija naprosto je nasilna ideologija despota iz šestog stoljeća maskiranoga u vjerskog vođu, koja opravdava beskrajni rat protiv bilo koga tko joj se protivi i poziva na ubojstva nevjernika i odmetnika. Zapravo islam nije kao bilo koja druga vjera. On je religijski ekvivalent fašizmu. I samo zato što sljedbenici ovog barbarskog uvjerenja nisu bili ubojice u ovom slučaju, ne čini ih nevinima", rekao je Anning u svom priopćenju.

 

"Tko se lati mača, od mača će poginuti"

 

"Neka nam bude jasno, dok su muslimani možda bili žrtve danas, obično su oni počinitelji. Širom svijeta muslimani ubijaju ljude u ime svoje vjere u industrijskim razmjerima", dodao je Anning.

 

Usporedio je islam s fašizmom i smatra da iako "sljedbenici te divljačke religije nisu ubojice u ovom slučaju, to ih ne čini bezgrešnima".

 

Na kraju svog priopćenja Anning je citirao Bibliju. "Tko se lati mača, od mača će poginuti", zaključio je Anning dodavši kako muslimani ne mogu biti iznenađeni ako im netko odluči vratiti istom mjerom.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još