Praktični savjeti

Devet koraka do majstorskog oralnog seksa

DEPO PLUS10.03.19, 18:16h

Devet koraka do majstorskog oralnog seksa
Uz ovaj priručnik više nećete sumnjati u svoje sposobnosti 'sviranja flaute'

 

Budite entuzijastični

 

 

 

Trebalo bi se podrazumijevati, ali nikada ne biste trebali sudjelovati u nekom seksualnom činu ako vi to ne želite, ali ako želite, nemojte se sramiti pokazati svoj entuzijazam. Iznenadile biste se koliko je to frajerima važno! Osim toga, oni prepoznaju kad vam se ne da i radite to samo da biste mu udovoljili.

 

Štogod radili... dodajte lubrikanta

 

Ne samo da će njemu biti bolji osjećaj, već će i vama lubrikant pomoći jer će smanjiti onaj neugodan osjećaj koji vas tjera na povraćanje. Inače, sve je u seksu bolje i sigurnije s lubrikantom. Zapamtite da je penis "dizajniran" tako da uživa u vagini pa pokušajte stvoriti takvo okruženje - toplo, usko i mokro.

 

Mudro birajte položaj

 

Posjednite ga, ako želite da mu bude lakše. Ipak, imajte na umu da su muškarci vizualna bića, ako želite da zaista uživa, osigurajte mu dobar pregled situacije.

 

Koristite ruke

 

Idealno bi bilo da je cijelo vrijeme barem jedna vaša ruka u kontaktu s njegovim tijelom. Osim toga, ako ne željeti testirati svoj refleks na povraćanje, pomozite si rukom, većina frajera u trenutku ionako neće primijetiti razliku. Napravite oblik slova "O" s kažiprstom i palcem i pomičite ruku gore dolje s usnama.

 

Podesite brzinu

 

Ako prebrzo mičete glavu, postoji vjerojatnost da će misliti da želite da što prije svrši, a to bi mu moglo stvoriti presing u glavi. Počnite polako i pokažite mu da uživate u trenutku i želite da i on uživa. Onda možete postepeno ubrzavati, ali imajte na umu da je njemu bolji osjećaj ako ste u ritmu nego ako samo mahnito mičete glavu gore - dolje.

 

I ono najvažnije za kraj - niko vam ne smije reći trebate li gutati, tako da ako ne želite, nemojte, poručuju iz Cosmopoiltana.

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!