Razmijenili teške riječi i optužbe

Pukla tikva: Severina se s njim žestoko posvađala, Hrvatska bruji o skandalu

Showbizz07.03.19, 13:30h

Pukla tikva: Severina se s njim žestoko posvađala, Hrvatska bruji o skandalu
Prema pisanju hrvatskog "Jutarnjeg lista" i riječima njihovog izvora, do navodne odluke da stave tačku na svoj odnos došlo je nakon svađe prilikom koje su Severina Kojić i Tomica Petrović, kako se navodi, razmijenili i neke teške riječi i optužbe

 

Estradni kuloari u Hrvatskoj posljednjih dana bruje o navodnom prekidu saradnje i prijateljstva između Severine Kojić i njenog menadžera Tomice Petrovića, koje je trajalo 17 godina.

 

Prema pisanju hrvatskog "Jutarnjeg lista" i riječima njihovog izvora, do navodne odluke da stave tačku na svoj odnos došlo je nakon svađe prilikom koje su Severina Kojić i Tomica Petrović, kako se navodi, razmijenili i neke teške riječi i optužbe.

 

Prema jednoj verziji priče, Petrović je otkazao dalju saradnju pjevačici, a prema drugoj ona je njemu rekla da više nemaju šta da rade zajedno i svoju odluku je navodno saopštila bliskim ljudima 3. marta.

 

tomica-petrovic-severina

 

"Blic" je pokušao da stupi u kontakt sa Tomicom Petrovićem, međutim on je bio nedostupan za komentar.

 

Tomica Petrović od 2002. godine bio je Severinina desna ruka, a ona je prije nekoliko godina rekla:

 

- Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Na primjer, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!