Velika ispovijest nakon propalog braka i zaruka

Nina Badrić ponovo sama: Moj muškarac je prestao biti vitez, dogodilo se ono najgore. Ali, prekasno shvatiš...

Showbizz07.03.19, 13:01h

Nina Badrić ponovo sama: Moj muškarac je prestao biti vitez, dogodilo se ono najgore. Ali, prekasno shvatiš...
Nina kaže da je muškarac može odbiti neiskrenošću, lažima i glumatanjem da mu je svejedno

 

 

Pjevačica Nina Badrić za magazin Story otvorila je dušu i progovorila o ljubavi te otkrila gdje je nestao njezin vitez na bijelom konju. 


Priznala je da je borbenost naslijedila od majke koja je sa svim izazovima znala uhvatiti u koštac. 


- Od majke sam preuzela snagu. Moja majka je osebujna žena, fajterica, iznimno duhovita i snažna osoba koja nema straha ni pred čime. Divim joj se. Iako ima 73 godine, britka je i vitalna kao curica. Nikad ne kuka, sve joj odgovara, a meni nikad nije pripisala status zvijezde - rekla je Nina.

 

Iako ima i dobar izgled i blistavu karijeru, i dalje je sama. 


- Nikad nisam prva prišla muškarcu. To i ne znam. Mene su uvijek osvajali. Točnije... pokušali osvojiti. Da me netko osvojio, s njim bih i ostala - rekla je. Nina je u oktobru prošle godine raskinula zaruke s Tinom Bralom, poduzetnikom iz Livna s kojim je bila godinu dana u vezi.

 

- Najgore što mi se znalo dogoditi jest kad je moj muškarac prestao biti vitez, zaštitnik mog srca. Kada nije iskren. Kada prosipa laži. Kada se pravi da mu je svejedno i kada me uzima zdravo za gotovo, a još gore je kada to sve shvati prekasno. Takvim ne dajem drugu - objasnila je.

 

Nina iza sebe ima i propali brak s Bernardom Krasnićem od kojeg se razvela 2012. godine. Unatoč ljubavnim brodolomima, Nina je i dalje optimistična. 


- Ne treba čovjeka suditi prema lošim iskustvima. To treba zaboraviti. To je prošlost i na to se ne treba osvrtati. Ima itekako prekrasnih muškaraca. Može se samo vjerovati dobroj i poštenoj osobi, nije važno je li muškarac ili žena. Treba gledati u nečiju dobrotu. I kad nađemo takvu osobu, to je neprocjenjivo - zaključila je.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!