Otkrila detalje opake bolesti

Marina Tucaković užasnuta zbog smrti prijateljice: Jelena se borila za Divnin život, nije joj dala da sjedne u kolica

Showbizz05.03.19, 20:09h

Marina Tucaković užasnuta zbog smrti prijateljice: Jelena se borila za Divnin život, nije joj dala da sjedne u kolica
Tucaković je dodala da je Divna često padala duhom, ali su joj pomagale i unuke Atina i Nika, a i sama Marina joj je bila savjetnik, s obzirom da je prolazila kroz istu muku

 

Marina Tucaković užasnuta je zbog smrti Divne Karleuše, koja joj je bila bliska prijateljica. Ona je otkrila kako su Duško i Jelena uradili sve kako bi je izliječili od raka.

 

Ona je otkrila kako su Tošić i Karleuša potrošili mnogo novca na liječenje Divne, a Jelena je Marini govorila kako joj je Duško u svemu velika podrška. Takođe i da su Divnu vodili u Njemačku, Grčku, Švajcarsku, ali i Tursku na imuno-terapije.

 

"Ne smijem ni da pitam Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu. Jedina utjeha može da joj bude to što ide po redu. Moj sin Miloš je umro prije mene, e to je jezivo", rekla je Tucaković.

 

Marina kaže i da se je Jelena svim silama borila da Divna ne sjedne u kolica i da šeta, pa i da je "grizla" više od svoje majke kako bi joj bilo bolje. Tucaković je dodala da je Divna često padala duhom, ali su joj pomagale i unuke Atina i Nika, a i sama Marina joj je bila savjetnik, s obzirom da je prolazila kroz istu muku. Ona je Divni govorila da jede zdravo.

 

"Znam da je opet imala hemoterapiju, da je izgubila kosu, nosila periku... Imuno terapija u Turskoj, na koju je redovno išla, veoma je opasna. Moj sin Milan, koji sve to prati zbog moje bolesti, rekao mi je da može da ima veoma ozbiljne nuspojave. Na primjer, može da nastrada jetra. Vjerovatno njeno tijelo sve to nije moglo da izdrži više", objašnjava Marina.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!