sdp bih o političkim aktuelnostima

Kakva je sudbina Damira Nikšića u SDP-u - isključenje ili ostanak?

Front05.03.19, 14:32h

Kakva je sudbina Damira Nikšića u SDP-u - isključenje ili ostanak?
Elvir Karajbić, također član Predsjedništva SDP-a, na pitanje o opstanku Bh. bloka odgovorio je da će se predstavnici stranaka koje ga čine (SDP, DF i Naša stranka) nastaviti sastajati nakon čega će biti jasni stavovi o tome

 

Na sjednici Predsjedništva Socijaldemokratske patrije (SDP)BiH koja se održava danas u Sarajevu bit će razmatrana aktuelna politička situacija u zemlji. 



Član Predsjedništva SDP-a Enver Bijedić rekao je novinarima prije početka sjednice da će razmatrati mogućnost da odluka Glavnog odbora stranke o nekoaliranju s nacionalnim strankama na neki način bude dopunjena kako bi SDP-e Tuzla imao autonomiju u odlučivanju. 



Dodao je da će biti razmatrano i isključenje Damira Nikšića iz stranke.  



Elvir Karajbić, također član Predsjedništva SDP-a, na pitanje o opstanku Bh. bloka odgovorio je da će se predstavnici stranaka koje ga čine (SDP, DF i Naša stranka) nastaviti sastajati nakon čega će biti jasni stavovi o tome.



(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još