Foto/ Šta joj se desilo?

Sve zabrinula: Kraljica Elizabeta pojavila se s 'ljubičastom' rukom

Showbizz03.03.19, 14:55h

Sve zabrinula: Kraljica Elizabeta pojavila se s 'ljubičastom' rukom
Iako se bliže 100-oj godini, i Kraljica i njezin suprug još uvijek voze sami automobile, a ona jaše i konje

 

Kraljica Elizabeta II (92) ugostila je u Buckinghamskoj palači kralja i kraljicu Jordana, Abdullaha II (57) i Raniju (48). Na službenim fotografijama svi se smiješe prema fotografu, a mnogima je za oko zapela 'ljubičasta' kraljičina ruka. Elizabeta inače u javnosti često nosi rukavice, ali sada ih je izostavila. 

 

Njezini poklonici na društvenim mrežama pitali su se je li riječ o modrici ili nečemu ozbiljnijem. Kraljica inače godinama nema problema sa zdravljem i uvijek je isticala kako se odlično osjeća za svoje godine, kao i njezin suprug, princ Filip (97).

 

Britanski doktori tvrde kako je vjerovatno riječ o najobičnijoj ozlijedi, a stariji ljudi su jednostavno skloniji modricama, prenosi 24sata.hr

 

Iako se bliže 100-oj godini, i Kraljica i njezin suprug još uvijek voze sami automobile, a ona jaše i konje. On je krajem siječnja imao prometnu nesreću u blizini Sandringham Estatea. Njegov Land Rover prevrnuo se na bok, a on tvrdi da mu je zasmetalo sunce zbog čega je naletio na drugi automobil. 

 

Princ se nije ozlijedio već je, prema riječima glasnogovornika, bio samo 'potresen i u šoku'. Dvije putnice iz drugoga automobila marke Kia zatražile su liječničku pomoć, a devetomjesečna beba koja se nalazila s njima prošla je bez ozljeda. Princ im je nakon svega uputio pismenu ispriku. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još