Glumica zbrinuta na VMA

Neda Arnerić u teškom stanju, ljekari čine sve da je spase

Hronika28.02.19, 13:59h

Neda Arnerić u teškom stanju, ljekari čine sve da je spase
Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u VMA, navodi izvor "Blica"

 

Neda Arnerić, poznata srpska glumica, u teškom je stanju nakon što je sinoć zbrinuta u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), saznaje Blic.

 

- Ona je u teškom stanju i ljekari čine sve da je spase. Dobija svu neophodnu terapiju i medicinsku njegu - navodi izvor "Blica" iz te ustanove.

 

On dodaje da je glumica sinoć primljena u teškom stanju.

 

Ljekari ipak sinoć nisu mogli da daju nikakve prognoze zdravstvenog stanja Nede Arnerić, osim da dobija svu neophodnu njegu i terapiju.

 

Kako "Blic" saznaje, glumica je sinoć oko 21 sat prebačena u VMA.

 

Da nešto nije u redu, prema saznanjima, shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

 

Odmah je sa bravarom otišao u stan svoje sestre, obili su bravu i zatekli poznatu glumicu na podu.

 

- Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u VMA - navodi izvor "Blica".

 

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo. Podsjetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!