Skupština KS na današnjoj sjednici

Imenovani novi ljudi: Ovo su predsjednici i članovi skupština pet sarajevskih preduzeća

Front27.02.19, 18:30h

Imenovani novi ljudi: Ovo su predsjednici i članovi skupština pet sarajevskih preduzeća
Za v.d. predsjednika Skupštine KJP ZOI'84 Olimpijski centar Sarajevo imenovan je Majo Duka, a v.d. članova su Amar Nurković i Suad Masleša

 

Nakon što je razriješila vršioce dužnosti predsjednika i članova skupština pet javnih i komunalnih preduzeća  - GRAS, Rad, Park, ZOI 84 i Sarajevo-šume, Skupština Kantona Sarajevo imenovala je nove.

 

Za v.d. predsjednika Skupštine KJKP GRAS imenovan je Adis Šehić, a Edita Sulejmanović i Ensar Mulaosmanović za vršioce dužnosti članova Skupštine preduzeća.

 

Za v.d. predsjednika Skupštine KJKP Rad d.o.o. Sarajevo imenovana je Lejla Dragnić, a članovi su Melća Đidelija i Mirsada Hodžić.

 

U Skupštinu preduzeća Park imenovani su v.d. predsjednika Jasna Planinčić i v. d. članova Dejan Radmilović i Selma Zunđa.

 

Za v.d. predsjednika Skupštine KJP ZOI'84 Olimpijski centar Sarajevo imenovan je Majo Duka, a v.d. članova su Amar Nurković i Suad Masleša.

 

U Skupštinu preduzeća Sarajevo-šume za v.d. predsjednika imenovan je Mirza Batalović, a za v.d. članova Fuada Zuko i Jasmin Šutković.

 

Skupština KS je na današnjoj sjednici donijela odluku o izmjeni Odluke o izboru predsjedavajućih, zamjenika predsjedavajućih i članova stalnih radnih tijela Skupštine KS, a donesena je i Odluka o izmjeni Odluke o davanju suglasnosti o statusnoj promjeni Fonda KS za izgradnju i očuvanje grobalja šehida i poginulih boraca, memorijalnih centara i spomen-obilježja žrtava genocida.

 

U nastavku sjednice je informacija o stanju uzrokovanom poplavama na području Kantona Sarajevo.

 

(FENA/md)

 

 Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!