Ukućani primijetili da se čudno ponaša

Strava u Bužimu: 32-godišnji muškarac odvezao djevojčicu na nepoznatu lokaciju, pa je silovao

Hronika27.02.19, 15:30h

Strava u Bužimu: 32-godišnji muškarac odvezao djevojčicu na nepoznatu lokaciju, pa je silovao
Djevojčica se kući vratila nakon ponoći, a njeni ukućani su primijetili da se čudno ponaša. Pričali su sa djevojčicom, pokušavajući saznati šta joj se dogodilo. Iako je isprva šutjela i govorila da joj nije ništa, na kraju je ipak progovorila

 

Pripadnici policije USK-a uhapsili su 32-godišnjeg mladića iz Bužima zbog sumnje da je počinio krivično djelo spolni odnošaj sa djetetom, u vezi sa krivičnim djelom silovanje.

 

On je, kako saznaje Oslobođenje, priveden zbog sumnje da je silovao 14-godišnjakinju. Kako se nezvanično saznaje, djevojčicin brat pozvao je policiju 26. februara ove godine iza ponoći prijavivši da je 32-godišnjak nekoliko sati prije vozilom odvezao njegovu 14-godišnju sestru.

 

Djevojčica se kući vratila nakon ponoći, a njeni ukućani su primijetili da se čudno ponaša. Razgovarali su sa djevojčicom, pokušavajući saznati šta joj se dogodilo. Iako je isprva šutjela i govorila da joj nije ništa, na kraju je ipak ispričala da ju je 32-godišnjak, sa kojim je navodno bila u vezi, automobilom odvezao na nepoznatu lokaciju gdje ju je silovao.

 

Nakon što je urađen pregled djevojčice, uslijedilo je hapšenje osumnjičenog koji je predat Tužilaštvu USK-a.

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/Foto: Ilustracija/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još