Na Trgu oslobođenja- Alija Izetbegović

Povodom Dana nezavisnosti BiH Vlada KS poziva na druženje i zabavu: Koncert 'Regine' i brojni drugi sadržaji...

Zabava25.02.19, 16:45h

Povodom Dana nezavisnosti BiH Vlada KS poziva na druženje i zabavu: Koncert 'Regine' i brojni drugi sadržaji...
Na istom lokalitetu publika će u večernjim satima uživati u muzičkim nastupima benda GONZO, od 19:00 do 20:00 sati, te grupe REGINA u terminu od 20:00 do 21:30 sati
 
 
Prvi mart- Dan nezavisnosti Bosne Hercegovine će po prvi  put  u Sarajevu svečano biti obilježen na otvorenom, raznolikim dnevnim zabavnim programom namijenjenim našim najmlađim sugrađanima, djeci Sarajeva, ali i svima ostalim raspoloženim za zabavu i druženje u večernjim satima, uz koncert grupe Regina.
 
 
Na Trgu oslobođenja- Alija Izetbegović 01. marta od 13:00  do 15:00 sati,  u svečanom dekoru  i u prazničnoj atmosferi,  svojim  nastupima  predškolski i školski horovi, mladi plesači i pjevači, folklorni ansambli, uz recitale i video prezentacije, zabavljat će sve koji dođu uveličati ovu prvomartovsku svečanu atmosferu.
 
 
Uz nastupe na pozornici, na Trgu će biti upriličeni i drugi zanimljivi i zabavni sadržaji.
 
 
Sa kositimiranim glumcima posjetitelji će moći napraviti zajedničke fotografije u posebno dizajniranim selfi kornerima, a naše popularne olimpijske maskote  Vučko i Groodvy dodatno će uveseljavati  posjetitelje.
 
 
Mališanima će biti zanimljiva druženja sa vatrogascima i policajcima na punktovima gdje će za njih biti postavljena ova namjenska vozila.
 
 
Uz osvježenje, dijelit će se i zastavice, baloni i slatkiši.
 
 
Na istom lokalitetu publika će u večernjim satima  uživati u muzičkim nastupima benda GONZO, od 19:00 do 20:00 sati, te grupe REGINA  u terminu od 20:00 do 21:30 sati.
 
 
Televizija Sarajevo će direktno prenositi dnevnu svečanost, a organizatori i domaćini, Vlada Kantona Sarajevo i Bosanski kulturni centar pozivaju sve sugrađane, pogotovo mališane i njihove roditelje, da dođu i budu dio ovog druženja i praznične zabave.
 
 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 
 
 
 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!