Od 11. do 14. aprila u Zetri

Na Sajmu namještaja 'Sarajevo4Walls' više od 100 kompanija iz BiH i inostranstva

Biznis Klub25.02.19, 12:04h

Na Sajmu namještaja 'Sarajevo4Walls' više od 100 kompanija iz BiH i inostranstva
Kao najveći sajam ove vrste u Bosni i Hercegovini, ove godine se prvi put realizuje u dvije dvorane - na većoj površini i sa većim brojem izlagača

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – „SARAJEVO4WALLS“ treći put će se održati i to u terminu od 11. do 14 aprila 2019. godine, u olimpijskoj dvorani Zetra H.A.Samaran.

 

Kao najveći sajam ove vrste u Bosni i Hercegovini, ove godine se prvi put realizuje u dvije dvorane - na većoj površini i sa većim brojem izlagača. U prilici smo predstaviti novi koncept sajma u Bosni i Hercegovini sa fokusom na domaće kompanije. Tako će svoje proizvode i usluge predstaviti preko 100 kompanija iz Bosne i Hercegovine i inostranstva koji će izlagati na preko 9.000 kvadratnih metara prostora. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

 

Na 3. Međunarodnom Sajmu Sarajevo4walls će izlagati Standard Furniture Factory, Natuzzi, Bellona, Inside, Wood Team, Domavija, Drvni klaster Hercegovine, i mnogi drugi.

 

Ovogodišnji fokus sajma je privredna saradnja tako da će od ove godine sajam postati i platforma za ostvarivanje internacionalne poslovne saradnje privrednika što dovoljno govori o značaju i veličini sajma Sarajevo4Walls te njegovog utjecaja na bosanskohercegovačku privredu.

 

- Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da će i ovogodišnji SARAJEVO4WALLS imati humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju putem TV emisija "RODITELJSKA KUĆA" i "ISPUNI MI ŽELJU". Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2 KM. Takođe, tokom sajma će biti organizirana i nagradna igra za posjetioce, razne pogodnosti i sniženja te mnogi drugi sadržaji - izjavio je ispred organizacionog tima PR sajma Edin Muftić.
 

Svi zainteresirani mogu da se prijave putem email adrese: [email protected].  

 

(DEPO PORTAL; BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!