udovica samo pije lijekove za smirenje

Gordana krivi sebe za Šabanovu smrt: Misli da bi sve bilo drugačije da je ovako postupila dok je bio živ...

Showbizz24.02.19, 13:53h

Gordana krivi sebe za Šabanovu smrt: Misli da bi sve bilo drugačije da je ovako postupila dok je bio živ...
Šaban je mnogo radio, a posao nikada nije odbijao, jer je svojim sinovima i unucima želio da obezbjedi lijep život

 

Goca Šaulić, udovica pokojnog Šabana, krivi sebe za njegovu smrt, s obzirom na to da mu nije zabranila da toliko putuje i nastupa.

 

Šaban Šaulić izgubio je život 17. februara nakon teške saobraćajne nesreće, a Goca danima ne može da se smiri i pije lijekove. Ilda, Mihajlo i Sanela s druge strane imaju svoje porodice, pa u teškom bolu nisu sami, dok je Goca izgubila muža sa kojim je provela više od 40 godina.


"Ona ima promene ponašanja. Od one u kojoj ponavlja da je Šaban na putu i da će doći svaki čas i da će je nazvati telefonom, do one druge u kojoj potpuno svesna ponavlja kako je ona kriva za njegovu smrt te kako je trebala da mu zabrani da otputuje u Nemačku", priča izvor blizak porodici.

 

Šaban je mnogo radio, a posao nikada nije odbijao, jer je svojim sinovima i unucima želio da obezbjedi lijep život. Goca misli da bi je on poslušao, samo da mu je na vrijeme zabranila i da ga nije toliko podržavala.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(KurirDEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!