Kobna igra sudbine

Porodica kralja folka ogorčena: Šaban poginuo greškom menadžera?

Showbizz23.02.19, 20:54h

Porodica kralja folka ogorčena: Šaban poginuo greškom menadžera?
Kad god je tamo pjevao, na aerodromu ga je čekao neki veliki automobil koji mu je bio na raspolaganju sve dok boravi u Njemačkoj

 

Porodica Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći prije sedam dana u blizini njemačkog grada Bilefelda, ogorčena je i ljuta na menadžera Sabita Derviševića što nije poslao vozača i automobil po pjevača da ga odveze do aerodroma kobnog jutra kada se dogodila nesreća, piše Kurir.  

 

Da je to uradio, kralja narodne muzike na aerodrom ne bi povezao klavijaturista Mirsad Kerić, koji je tragično nastradao. Dervišević je po usmenom dogovoru trebao osigurati prevoz Šauliću i nije bilo ni najmanje sumnje da će on to ispuniti. Međutim, to se nije desilo, pa je Kerić, koji inače živi u Ofenbahu, sjeo za volan svog Seata kako Šaban ne bi zakasnio na let za Beograd.

 

- Sabit je, kao i mnogo puta do tada, organizirao Šabanov nastup u Njemačkoj i on je bio u obavezi da osigura avionske karte, smještaj u hotelu, automobil i vozača koji će ga odvesti od aerodroma do hotela i na mjesto gdje nastupa. Do sada je uvijek tako bilo. Kad god je tamo pjevao, na aerodromu ga je čekao neki veliki automobil koji mu je bio na raspolaganju sve dok boravi u Njemačkoj. Međutim, 17. februara ujutro vozač i automobil jednostavno se nisu pojavili ispred hotela u kojem je Šaban odsjeo, pa je on morao probuditi Mirsada Kerića i zamoliti da ga on odveze na aerodrom da ne zakasni na let. Zbog toga je Šaban bio jako ljut, o čemu je u prvoj ispovijesti svjedočio i njegov kum Boban Stojadinović, koji je bio s njima dvojicom u hotelu, a potom i u automobilu kada se dogodila nesreća - kaže sagovornik Kurira blizak porodici poginulog pjevača.

 

 

Kompletan tekst pročitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još