Klavijaturista se bori za život

Menadžer negira da je preminuo Mirsad Kerić: Pogrešne informacije iz bolnice

Hronika18.02.19, 12:42h

Menadžer negira da je preminuo Mirsad Kerić: Pogrešne informacije iz bolnice
Mirsadov sin, Denis Kerić, na Facebooku je napisao da je njegov otac nije preminuo i da se bori za život i zamolio da se ne prenose lažne informacije

 

Muzičar Mirsad Kerić, koji se nalazio u automobilu sa Šabanom Šaulićem tokom saobraćajne nesreće, bori se za život u bolnici u Njemačkoj, napisao je na Facebooku Sabit Dervišević, Šaulićev menadžer, javlja agencija Beta.

 

Mediji u regionu prenijeli su informaciju da je klavijaturista Mirsad Kerić podlegao povredama, što je negirao Mirsadov sin, a potom i menadžer koji je tu informaciju dao, prenosi RTS.

 

Sabit Dervišević je za Avaz rekao da su mu iz njemačke bolnice javili da je Kerić preminuo.

 

Mirsadov sin, Denis Kerić, na Facebooku je napisao da je njegov otac nije preminuo i da se bori za život i zamolio da se ne prenose lažne informacije.

 

"Informacija od medicinske sestre hvala Bogu je bila netačna. Upravo imamo informaciju da je stanje sa Mirsom nepromijenjeno i da je teško. Nadamo se najboljem", naveo je Dervišević na Facebooku.

 

Pored Šabana Šaulića i Mirsada Kerića u automobilu je bio i Šaulićev kum koji je lakše povrijeđen.  

 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju blizu grada Bilefelda poginuo je pevač narodne muzike Šaban Šaulić.

 

Kako se navodi u saopštenju njemačke policije, u kojem se ne navode imena žrtava, nesreća se dogodila oko 7 sati ujutro kada je vozilo marke "Mazda 6" u blizini grada Giterslohea na dijelu autoputa na kojem je zbog gradilišta otežana vožnja, naletjelo na automobil "Seat Ibiza" u kojem su se nalazile tri osobe.

 

Vozač "mazde" (34) koji je lakše povrijeđen, vozilom je upravljao u pijanom stanju i bez vozačke dozvole.

 

Od siline udarca oba vozača su izgubila kontrolu nad vozilima i udarila u zaštitnu ogradu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!