VIDEO/ STRAH I TORTURA U RS-U

Draško Stanivuković pojasnio šta znači njegov 'bijeg' iz Banjaluke: Odlazi li mladi političar iz političkog života BiH?!

Front16.02.19, 09:23h

Draško Stanivuković pojasnio šta znači njegov 'bijeg' iz Banjaluke: Odlazi li mladi političar iz političkog života BiH?!
U razgovoru za BHT1 detaljno je ispričao kakve su mu prijetnje stizale prethodnih dana te sa kakvim se pritiscima suočava, uključujući i pritiske policijskih organa

 


 

Gost Dnevnika 3 BHT1 bio je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, koji tvrdi da mu je ugrožena sigurnost. On je najavio da će u narednim danima napustiti Bosnu i Hercegovinu.


U razgovoru za BHT1 detaljno je ispričao kakve su mu prijetnje stizale prethodnih dana te sa kakvim se pritiscima suočava, uključujući i pritiske policijskih organa.


Stanivuković je također pojasnio i šta znači njegova najava da odlazi iz Banjaluke, kao i tvrdnje da se povlači sa političke scene... Pogledajte video ovdje

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još