Srbijanski predsjednik smatra

Vučić: Mislite li da su napadi u Prištini, Zagrebu i Sarajevu na mene i našu zemlju slučajni? Nisu!

Front14.02.19, 18:29h

Vučić: Mislite li da su napadi u Prištini, Zagrebu i Sarajevu na mene i našu zemlju slučajni? Nisu!
Svi koji misle da Srbiju mogu lako da pobijede, ponize, da njezin narod protjeruju sa stoljetnih ognjišta, vidjet će da je srpski orah tvrd i kako je to čudnovata voćka – naglasio je srbijanski predsjednik

 

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ocijenio je u četvrtak kako iz nekih dijelova regije, na svaki način i pod svaku cijenu, napadaju Srbiju. 

 

 On je u sklopu posjeta Mačvanskom okrugu naglasio kako je ponosan što je Srbija danas neovisna i suverena država, koja sama donosi odluke, što nije uvela sankcije Rusiji i što održava najbolje odnose s Rusijom i Kinom. 

 

 Konstatirao je kako iz toga vidi zašto iz dijelova regije, na svaki način i pod svaku cijenu, napadaju Srbiju, prenose beogradski mediji.  

 

- Što je Srbija jača, to su napadi sve žešći. Mislite li da su napadi u Prištini, Zagrebu i Sarajevu na mene i našu zemlju slučajni? Nisu -  poručio je Vučić.   

 

- Što bi neki od njih željeli snažniju Srbiju? Nama ne smeta, ukoliko su oni snažniji, ali njima smeta snažna i jača Srbija, Vučić je tu samo usput, zato što je Vučić njima postao paradigma za nešto snažniju Srbiju, koja neće svuda da se ponižava, koja neće samo da se izvinjava...- dodao je. 

 

 Izrazio je uvjerenje kako će Srbija s Bosnom i Hercegovinom uspeti riješiti "sve političke trzavice oko mosta Bratoljub". 

 

 - Svi koji misle da Srbiju mogu lako da pobijede, ponize, da njezin narod protjeruju sa stoljetnih ognjišta, vidjet će da je srpski orah tvrd i kako je to čudnovata voćka – naglasio je srbijanski predsjednik. 

 

 Ustvrdio je kako ne strahuje da će Srbija ostvariti ubrzani napredak i prosperitet, ako sačuva mir. 

 

- Za nas je jedina muka što bi neki željeli da nas uvuku u sukobe, da nas vrate unazad. Dat ćemo sve od sebe da sačuvamo mir. Nikada nikome nećemo dozvoliti da protjeruje, ponižava i napada srpski narod na Kosovu ili bilo gdje drugo gdje naš narod živi - poručio je, uz ostalo, Vučić.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još