Zahvalio se na hrabrosti

Mevludin Halilović posjetio povrijeđenog policijskog službenika

Hronika13.02.19, 09:41h

Mevludin Halilović posjetio povrijeđenog policijskog službenika
Halilović je posjetio i Sektor za policijsku podršku Uprave policije, osvrnuvši se na uspješno provedenu policijsku akciju

 

Policijski komesar Uprave policije MUP-a KS Mevludin Halilović sa saradnicima sinoć je na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu posjetio policijskog službenika koji je povrijeđen tokom akcije potrage za Edinom Gačićem

 

Nakon što se informisao o trenutnom zdravstvenom stanju i prognozama o nastavku liječenja povrijeđenog policajca, Halilović je policijskom službeniku zahvalio na iskazanoj ličnoj hrabrosti i poželio brz oporavak, povratak porodici i svakodnevnim radnim obavezama. 

 

Halilović je posjetio i Sektor za policijsku podršku Uprave policije, osvrnuvši se na uspješno provedenu policijsku akciju. 

 

Pohvalio je profesionalno izvršavanje najsloženijih  zadataka u cilju zaštite lične, imovinske i sigurnosti građana Kantona Sarajevo, saopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću MUP-a KS.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!