Foto/ Ljubiteljica mode i šminke

Žena bh. reprezentativca družila se s Kim Kardashian: 'Svidio joj se moj outfit'

Showbizz13.02.19, 09:16h

Žena bh. reprezentativca družila se s Kim Kardashian: 'Svidio joj se moj outfit'
Supruga nogometaša voli markirane krpice, po mogućnosti one na kojima odmah piše ko ih je napravio

 

Leyla Hajrović, supruga bh. reprezentativca i Dinamove zvijezde Izeta Hajrovića, nekoliko je dana provela u Los Angelesu, a zaljubljenica u modu i šminkanje otišla je na masterclass Marija Dedivanovića, šminkera Kim Kardashian.


Na radionicu je došla i sama Kim, a 29-godišnja supruga Dinamovog modnog mačka iskoristila je priliku i fotografirala se s njom.


- Kim se svidio moj outfit - pohvalila se Leyla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

 

Leyla je pozornost hrvatske javnosti privukla čim su se ona i Izet preselili iz Züricha u Zagreb. Mnoge je odmah zaintrigirala svojim specifičnim modnim izričajem, a za njom ne zaostaje ni Izet.


Supruga nogometaša voli markirane krpice, po mogućnosti one na kojima odmah piše ko ih je napravio. Rođena je u Zürichu, zbog suprugove karijere živjela je u Istanbulu, Bilbau i Bremenu, a sad s njim dijeli dom u Zagrebu. Često ih se na ulicama može vidjeti u njihovom Mercedesu G klase.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

 

Leyla je ljubiteljica Guccija, Fendija, Balenciage i Louis Vuittona, a naročito je slaba na Hermes torbice kojih ima u svim veličinama i oblicima.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!