nakon neugodnih scena na sjednici glavnog odbora

Nikšić o Nikšiću: Treba biti sankcionisan... Svi moraju da se drže pravila pa i Damir...

Front12.02.19, 19:07h

Nikšić o Nikšiću: Treba biti sankcionisan... Svi moraju da se drže pravila pa i Damir...
On je kazao da ne može ulaziti ni u čiju glavu, niti želi, ali da svaki od članova možete iznijeti svoj stav i mišljenje

 

Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH za N1 je govorio o sudbini Damira Nikšića u toj stranci, nakon što je upao na sjednicu Glavnog odbora (čiji nije član), vrijeđao i omalovažavao pojedine stranačke kolege.

 

"Dakle, sjednica je bila interesantna, za sve članove SDP-a i građane. Svakako, koliko sam uspio da upratim, u jednom trenutku se Damir pojavio na sjednici Glavnog odbora. Objavio je neki status na Facebooku, gdje se neprimjereno izražavao, ne malo - nego neprimjereno o članovima SDP-a", izjavio je.

 

Na pitanje da li će biti sankcija, Nikšić je odgovorio:

 

"Treba biti sankcioniran i izvjesno je da ga treba saslušati, provesti postupak i donijeti odluku", naveo je Nermin Nikšić za N1.

 

On je kazao da ne može ulaziti ni u čiju glavu, niti želi, ali da svaki od članova možete iznijeti svoj stav i mišljenje.

 

"Ima 40.000 članova koji ne mogu da isto misle, ali svi moraju da se drže pravila pa i Damir Nikšić", poruka je prvog čovjeka SDP-a Bosne i Hercegovine.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 72

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još