Izdvojit će pozamašnu sumu novca

Nagrada za informaciju o Edinu Gačiću ipak neće biti 900 KM, nego...

Hronika12.02.19, 08:21h

Nagrada za informaciju o Edinu Gačiću ipak neće biti 900 KM, nego...
Naši građani su zaista shvatili ovu situaciju kao ozbiljnu. Juče smo objavili potragu da tragamo za osobom koja je počinila krivično djelo. Juče smo imali dosta poziva, danas je isto tako nastavljeno sa pozivima, izjavila je glasnogovornica MUP-a KS-a Suvada Kuldija

 

Na današnjoj sjednici Vlade KS-a predložit će se da nagrada za pronalazak Edina Gačića bude 50.000 KM, nezvanično saznaje Oslobođenje.

 

Juče je u Kantonu Sarajevo (KS) intenzivirana potraga za Edinom Gačićem, osumnjičenim za ubistvo policajca Mahira Begića, kao i Sauda Sultanića u Konjicu, a juče se potrazi priključilo i dodatnih 130 policajaca iz drugih kantona.

 

"Naši građani su zaista shvatili ovu situaciju kao ozbiljnu. Juče smo objavili potragu da tragamo za osobom koja je počinila krivično djelo. Juče smo imali dosta poziva, danas je isto tako nastavljeno sa pozivima. Sve te pozive provjeravamo i odlazimo na adrese. Najviše je poziva od građana sa područja općine Hadžići", izjavila je za Anadoliju glasnogovornica MUP-a KS-a Suvada Kuldija.

 

Podsjetila je da je policijski komesar Mevludin Halilović jučer zatražio pomoć kolega iz drugih kantona.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN  MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!