VIDEO/ Užasan prizor

Drama na bh. skijalištu: Dječak visio na žičari obješen za kapuljaču!

Hronika10.02.19, 19:31h

Drama na bh. skijalištu: Dječak visio na žičari obješen za kapuljaču!
Dječak nije uspio da siđe na vrijeme i skije su mu se zapetljale za nosače

 

Užasan prizor, ali srećom sve je dobro prošlo. Dijete je zapelo sa skijama, a onda kada je žičara stala pokušao je da skoči. Zapeo je sa kapuljačom i ostao da visi nekoliko minuta dok ga nisu spasili, prenosi portal Crnahronika.

 

Radnici skijališta su mu ubrzo pomogli da se otkači. Iako je zapeo za kapuljaču, nije davao nikakve signale da se guši ili išta slično. Bio je smiren tih nekoliko minuta koliko je ljudima trebalo da ga skinu, govore svjedoci događaja, koji se desio juče na Kupreškom skijalištu.

 

Dječak nije uspio da siđe na vrijeme i skije su mu se zapetljale za nosače. Brzo su radnici zaustavili žičaru i skinuli mu skije, ali kada je pokušao da siđe sa nje zapela mu je kapuljača.

 

Nekoliko minuta visio je nekoliko metara iznad zemlje dok su ga spašavali. Nakon što su mu skinuli kapuljaču ljudi su stali ispod ne bi li mu pomogli, sa lakoćom su ga uhvatili i ublažili mu pad.

 

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!