NAKON VEČERAŠNJE TRAGEDIJE U TARČINU

Željko Komšić: Ovo je sramota! Još nije riješeno ni ubistvo dva policajca... Ovo je napad na državu, napad na sve nas!

Hronika09.02.19, 23:22h

Željko Komšić: Ovo je sramota! Još nije riješeno ni ubistvo dva policajca... Ovo je napad na državu, napad na sve nas!
- Ne zaboravimo da još uvijek nije riješeno ni ubistvo dva policajca koje se dogodilo prošle godine. Sramota je i nedopustivo da se tako nešto nastavlja dešavati u našoj zemlji, a pogotovo što počinioci takvih teških zločina prolaze nekažnjeno - poručio je, između ostalog, Željko Komšić 

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić najoštrije je osudio ubistvo policajca koje se dogodilo večeras. 


Pozvao je sve institucije i agencije zadužene za sigurnost u BiH da rasvijetle ovaj događaj, koji ujedno predstavlja i napad na državu, napad na sve nas, saopćeno je iz Predsjedništva BiH. 


- Ne zaboravimo da još uvijek nije riješeno ni ubistvo dva policajca koje se dogodilo prošle godine. Sramota je i nedopustivo da se tako nešto nastavlja dešavati u našoj zemlji, a pogotovo što počinioci takvih teških zločina prolaze nekažnjeno. I sve se dešava dok s druge strane imamo pojedine izvještaje da je sigurnosna situacija zadovoljavajuća. Nije zadovoljavajuća i neophodno je što prije uhvatiti se u koštac sa ovim problemom. Sigurnost naših policajaca, majki, djece, komšija, sigurnost svih nas je prioritet. Ovim putem koristim priliku da izjavim saučešće porodici ubijenog policajca. Ne postoje dovoljne riječi utjehe za ovo što prolaze, ali se nadam da će počinilac biti što prije priveden i najoštrije kažnjen - poručio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

(FENA/ad)Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još