Čekaju se rezultati uviđaja

Edin Forto i Aljoša Čampara na mjestu tragedije u Tarčinu: 'Ne možemo potvrditi da li se radi o ubistvu policajca'

Hronika09.02.19, 21:39h

Edin Forto i Aljoša Čampara na mjestu tragedije u Tarčinu: 'Ne možemo potvrditi da li se radi o ubistvu policajca'
- Nalazim se u Tarčinu, vrši se uviđaj. Ekipe su na terenu, to je sve što se može reći. Ne možemo još uvijek potvrditi da je riječ o ubistvu - izjavio je Čampara za N1

 


Ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH Aljoša Čampara nalazi se večeras na mjestu tragedije u Tarčinu, gdje je pronađeno beživotno tijelo policajca, na lokaciji Suhodol. 


U izjavi za N1 on je potvrdio da se policijske ekipe nalaze na terenu i da je uviđaj u toku, ali je rekao i da se još ne može potvrditi da li je riječ o ubistvu policajca.


- Nalazim se u Tarčinu, vrši se uviđaj. Ekipe su na terenu, to je sve što se može reći. Ne možemo još uvijek potvrditi da je riječ o ubistvu - izjavio je Čampara za N1.


Uviđajem u tarčinu rukovodi Tužilaštvo Kantona Sarajevo, a osim Čampare na terenu se nalaze i premijer Kantona Sarajevo Edin Forto, kao i komesar MUP-a KS Mevludin Halilović.


Premijer Forto obratio se građanima Sarajeva putem Twittera i zamolio sve da misle na porodicu stradalog te da čekaju zvanične informacije.


"Sa komesarom i ministrom MUP-a na terenu.Teška noć je pred nama. Molim sve da misle na obitelj policajca koji je izgubio život i sačekaju zvanične informacije", zapisao je Forto.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još