foto/ živi i radi u sarajevu

Ko je Erna Saljević: Neki misle da je nadmena i pretenciozna, ali ovu influenserku na Instagramu prati armija fanova...

Showbizz06.02.19, 10:36h

Ko je Erna Saljević: Neki misle da je nadmena i pretenciozna, ali ovu influenserku na Instagramu prati armija fanova...
Njen profil prava je riznica genijalnih stajlinga, ali i zlata vrijednih savjeta iz oblasti njege i šopinga zbog čega mu se žene rado vraćaju

 

Kad vide pod kakvim se imenom influenserka Erna Saljević predstavlja na Instagramu, mnogi pomisle da je pretenciozna i nadmena, ali realnost je sasvim drugačija - piše zena.blic.rs.

 

Erna Saljević je još davne 2011. godine počela da vodi blog kada je i nastalo ime "divaisback" i to ne iz nadmenosti već iz inata prema samoj sebi kada je shvatila da odustajanje nije opcija. Kao što je i sama više puta izjavljivala, svaka žena u sebi ima skrivenu divu koja i kada padne na koljena ustane, otrese prašinu, popravi krunu i nastavi dalje. A upravo ta diva je prešla u svijet Instagrama i njime suvereno vlada.

 

erna-saljevic-1


Ova beskrajno šarmantna i duhovita plavooka ljepotica rodom iz Bara, koja danas živi i radi u Sarajevu, na Instagramu ima ne tako zanemarljivu armiju od 60.000 pratilaca. A veliki dio njih je sa prostora Srbije.


Njen profil prava je riznica genijalnih stajlinga, ali i zlata vrijednih savjeta iz oblasti njege i šopinga zbog čega mu se žene rado vraćaju.

 

erna-saljevic-2


Erna je po profesiji novinarka, dok trenutno radi u jednoj agenciji za zapošljavanje, a u slobodno vreme se pretvara u "full-time" blogerku i influenserku koja sarađuje sa brojnim brendovima i pravi fantastične fotke.

 

erna-saljevic-4


Oni koji je vjerno prate, znaju da ima dugogodišnjeg dečka Bakira (Kirbu) koji i ne voli tako puno da se eksponira na mrežama, ali Erna ga svojim šarmom i pozitivnom energijom uvijek ubijedi u suprotno.

 

erna-saljevic-3

 

Pratite li vi nekrunisanu divu Sarajeva, Ernu Saljević? Ako ne, šta čekate?

 

(zena.blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još