Oprezno sa šminkom

Make-up greška koja vas može postarati za cijelo desetljeće

Lifestyle03.02.19, 19:54h

Make-up greška koja vas može postarati za cijelo desetljeće
Čak i ako bore još uvijek nisu vaš problem i smatrate da vas baš ništa ne može transformirati u stariju verziju sebe, moramo vas, nažalost, obavijestiti da ste u krivu

 

Da svaka žena želi izgledati mladoliko i u zrelijim godinama nije tajna.

 

Briga o koži lica cjeloživotni je posao i nikada nije prerano za početak pravilne njege lica odgovarajućim proizvodima za vaš tip kože. Ipak, čak i ako bore još uvijek nisu vaš problem i smatrate da vas baš ništa ne može transformirati u stariju verziju sebe, moramo vas, nažalost, obavijestiti da ste u krivu. 

 

Naime, najčešća make-up pogreška kojom djevojke i žene dodaju godine svome licu je pogrešan odabir tekuće podloge. Svjetla u drogerijama često su vrlo varljiva što rezultira kupnjom pretamnog pudera koji ne odgovara vašem tenu. 

 

Isto tako, imate li suho lice, izbjegavajte sve proizvode koji jamče mat završetak jer će oni uspjeti istaknuti i one bore za koje niste znale da postoje na vašem licu. 

 

Kako biste bile sigurne da ste pronašle pravu tekuću podlogu, savjetujemo vam da u mali plastični spremnik istisnete pumpicu do dvije testera željenog pudera kako biste ga isprobale na cijelom licu, vidjele kako se ponaša na vašoj koži te odgovara li boja proizvoda boji vaše kože na prirodnom svjetlu. 

 

U nekim drogerijama možete zamoliti zaposlenice da vam daju već upakirane testere proizvoda, što je također vrlo praktično. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!