Foto / Luda zabava u Beču

Kojem poznatom Bosancu su na rođendanu na uho pjevali pjevali Selma Bajrami, Aca Lukas i Enes Begović?

Showbizz31.01.19, 13:14h

Kojem poznatom Bosancu su na rođendanu na uho pjevali pjevali Selma Bajrami, Aca Lukas i Enes Begović?
Lukas, Begović i Bajrami rado su se odazvali pozivu da zabavljaju 150 gostiju na njegovom 50. rođendanu

 

Teško je na jedno mjesto dovesti Acu Lukasa, Enesa Begovića i Selmu Bajrami. Upravo to je uspjelo Semiru Delaliću, uspješnom estradnom menadžeru iz Beča, koji posljednjih godina organizira veliki broj koncerata u austrijskog prijestolnici.

 

Lukas, Begović i Bajrami rado su se odazvali pozivu Delalića da zabavljaju 150 gostiju na njegovom 50. rođendanu. Zbog proslave su stigle brojne zvanice iz cijele Austrije, a fešta je trajala više od sedam sati. 

 

Pedeseti rođendan Semiru je prvo čestitala supruga Melka, a dobio je i veliki broj poklona. Puno zdravlja i sreće uspješnom menadžeru poželili su i uspješni biznismen Bahrija Kačapor, menadžer Fikret Vukalić Fantom, Hurem Avdić... O ovom rođendanskom slavlju sigurno će se pričati još dugo, a Delalić nema puno vremena za odmor jer se mora vratiti obavezama oko organizacije velikog koncerta u Beču, na kojem će 16. februara pjevati Enes Begović, Mile Kitić i Elvedina Šehić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još