vratio se na treninge

Nakon skandala sa Karleušom, Vranješu Anderlecht zadao novi teški udarac: Saopćena mu neugodna odluka kluba...

Sport27.01.19, 16:57h

Nakon skandala sa Karleušom, Vranješu Anderlecht zadao novi teški udarac: Saopćena mu neugodna odluka kluba...
Vranješ se prošle nedjelje vratio na treninge, međutim, iz kluba mu je saopćena neugodna odluka

 


Ognjen Vranješ je nakon skandala s Jelenom Karleušom prebačen u rezervni tim Anderlechta, ali se bez obzira na to posvetio treninzima.


Bosanski fudbaler u jeku afere sa srbijanskom pjevačicom neko vrijeme nije dolazio na treninge, a kako je saopćeno iz kluba, razlog je bilo njegovo narušeno zdravstveno stanje. Vranješ se prošle nedjelje vratio na treninge, međutim, iz kluba je saopćeno da će od sada igrati za B tim.


Portparol kluba Marie Verbeke potvrdio je špekulacije medija da je klub odlučio da Ognjena prebaci u B tim i da će do isteka ugovora igrati za rezervni sastav, prenosi Blic.


- Odluku je donio stručni štab. On je trenutno u timu do 21 godine i u toku su pregovori njegovog menadžera i Anderlechta oko odlaska - rekao je Verbeke.


Ipak, Vranješ je, prema svemu sudeći, odlučio da ga to ne demotivira pa je nastavio da trenira punom parom i putem društvenih mreža podijelio da je nedjeljno jutro proveo vježbajući u teretani.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još