U NEDJELJU OD 11 DO 14:30 SATI

Velika zimska zabava na Trebeviću, sanke gratis

Zabava25.01.19, 13:35h

Velika zimska zabava na Trebeviću, sanke gratis
Specijalni gosti na zabavi bit će maskote Groodvy i Vučko, a za muzički program će biti zaduženi popularni Laka&Mirela, te DJ

 

 


Grad Sarajevo i Javno preduzeće Sarajevo d.o.o. organiziraju 27. januara, u nedjelju, na Trebeviću, u susret Evropskom olimpijskom festivalu za mlade „EYOF 2019“, veliku zimsku zabavu na otvorenom uz sankanje na uređenom sankalištu, tople napitke, kreativne radionice i igre za najmlađe te muzički program!

 

Pod motom „Trebević se budi, sankajmo zajedno“, manifestacija će biti održana na platou Vidikovac nedaleko od dolazne stanice Trebevićke žičare u periodu od 11.00 do 14.30 sati.


Specijalni gosti na zabavi bit će maskote Groodvy i Vučko, a za muzički program će biti zaduženi popularni Laka&Mirela, te DJ.


Organizatori su pripremili sankalište za najmlađe, ali i za odrasle koji mogu uživati u najboljem okruženju za zimske radosti i čist planinski zrak.


Svi oni koji na zabavu dođu Trebevićkom žičarom mogu dobiti besplatno sanke na revers.


Manifestacija se realizira uz podršku Unicredit Banke i u saradnji sa Kantonalnom javnom ustanovom za zaštićena prirodna područja.


JP Sarajevo d.o.o. podsjeća da je u toku akcija u kojoj su cijene učenicima, studentima, penzionerima i osobama starijim od 65 godina iz BiH upola jeftinije.


Sve do prvog marta naredne godine, ove kategorije stanovništva mogu kupiti povratnu kartu za Žičaru po cijeni od samo 3 KM.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!