FOTO/ Bh. fudbaler ne prestaje da intrigira javnost

Da li je Ognjen Vranješ napumpao usne? Pogledajte kako je izgledao prije ove fotografije...

Showbizz20.01.19, 10:13h

Da li je Ognjen Vranješ napumpao usne? Pogledajte kako je izgledao prije ove fotografije...
- Ognjen je uvijek pričao da mu je gornja usna znatno tanja od donje, te da bi želio da je malo korigira jer ga to nervira - ispričao je blizak prijatelj

 


Bh. fudbaler Ognjen Vranješ, koji ovih dana puni naslovne strane, ali ne sportskim uspjesima, već detaljima seks-afere sa suprugom svog kolege, povećao je usne.


Dok jedni tvrde da se estetskom zahvatu podvrgnuo kod doktora, drugi, pak, vjeruju da je Vranješ koristio fotošop, a u namjeri da na fotografijama ima bolji volumen usana.

 

ognjen-vranjes


- Ognjen je uvijek pričao da mu je gornja usna znatno tanja od donje, te da bi želio da je malo korigira jer ga to nervira - ispričao je blizak prijatelj za Alo.rs. Ipak, on nije siguran da li je ovaj na kraju uradio ono o čemu je govorio.


- Ne znam je li ubrizgavao neki hijaluron ili nešto slično, ili je samo povećavao usne u fotošopu na svom telefonu, ali primijetio sam i ja da su mu na slikama, koje redovno kači na Instagramu, usne dosta deblje. Naročito ta gornja, koja je inače uvijek bila tanka - kaže on.

 

ognjen-vranjes


Je li poslije navodne veze sa Jelenom Karleušom poželio da i sam ima usne nalik njenim ili ne, tek, prosudite sami jesu li Vranješove usne prave ili lažne?

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!