odmah je znao da će mu biti žena

Kakav je to bio par! Kako su se zaljubili David Bowie i Iman, niko nije: 'Nikad u životu nisam bio tako strastven...'

Nedjeljni magazin19.01.19, 10:32h

Kakav je to bio par! Kako su se zaljubili David Bowie i Iman, niko nije: 'Nikad u životu nisam bio tako strastven...'
Moja najdraža ljubavna priča je naša, napisala je dvije godine nakon pjevačeve smrti Iman

 

Britanci su Davida Bowie proglasili najvećim zabavljačem 20. stoljeća. Učinili su to u sklopu ankete koju je BBC proveo za potrebe emisije "Icons", a pjevač koji je preminuo u siječnju 2016. godine u svojoj je kategoriji pobijedio Marilyn Monroe, Charlieja Chaplina i Billie Holiday.


On je podignuo ljestvicu kreativnosti za sve zabavljače i zato zaslužuje da ga britanska javnost okruni kao najveću ikonu 20. stoljeća, rekla je o glazbeniku glumica Kathleen Turner.

 

Činjenicu da je proglašen najvećim zabavljačem 20. stoljeća iskoristit ćemo kao povod za podsjetiti se na ljubavnu priču pjevača i njegove dugogodišnje supruge Iman - piše Zadovoljna.hr

 

NAJDRAŽA LJUBAVNA PRIČA

 

Moja najdraža ljubavna priča je naša, napisala je dvije godine nakon pjevačeve smrti Iman.

 

A ta priča počela je 1990. godine.

 

Veze rockera i modela bile su gotovo pa klišej u Hollywoodu, a to je dobro znala i Iman, somalijski supermodel.

 

Zato priča o njihovim počecima ide tako da ona zapravo nije htjela izlaziti s velikom rock zvijezdom kakva je bio David Bowie nakon što su se upoznali na jednoj večeri 1990. godine.

 

Govoreći o tim počecima u jednom intervjuu 2011. godine Iman je rekla: Nisam se htjela spetljati s rock zvijezdom. Nema šanse. To nije pametna stvar. Ali David je učinio da se predomislim. Osvojio me.

 

U slučaju Davida Bowieja bila je to ljubav na prvi pogled. Svojedobno je rekao da je prvu večer nakon upoznavanja smišljao imena za njihovu zajedničku djecu.

 

Privlačnost koju sam osjetio prema njoj bila je trenutna i sveobuhvatna. Nisam mogao spavati od uzbuđenja nakon našeg prvog spoja. To da će mi biti žena u mojoj je glavi bila gotova stvar. Nikada u životu oko ničega nisam bio tako strastven. Jednostavno sam znao da je ona ta, rekao je u jednom intervjuu 2000. godine.

 

Ostatak priče pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!