novi detalji/ nasilni profesor napao kolegice u tuzlanskoj gimnaziji

Krvi bilo posvuda: Nakon svađe, čekićem - macolom nasrnuo na direktoricu i pedagogicu, obje u teškom stanju

Hronika16.01.19, 18:00h

Krvi bilo posvuda: Nakon svađe, čekićem - macolom nasrnuo na direktoricu i pedagogicu, obje u teškom stanju
Kako nezvanično saznaje ovaj portal, povrijeđena direktorica Alma Mujkanović i pedagogica Nura Ćosićkić su u teškom zdravstvenom stanju.

 

Nakon današnjeg incidenta koji se dogodio u Gimnaziji Ismet Mujezinović u Tuzli, Tuzlanski.ba saznaje kako su direktorica Alma Mujkanović i pedagogica Nura Ćosićkić zadobile teške tjelesne povrede.

 

“Pacijentice N.Ć. i A.M. primljene su u UKC Tuzla sa teškim tjelesnim povredama i biće hospitalizirane na Klinici za neurohirurgiju” potvrdila je glasnogovornica UKC-a Tuzla Ersija Ašcerić Mujedinović.

 

Kako nezvanično saznaje ovaj portal, povrijeđena direktorica Alma Mujkanović i pedagogica Nura Ćosićkić su u teškom zdravstvenom stanju.

 

Podsjetimo, danas u 13:15 sati Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona je zaprimio dojavu da su u fizičkom napadu povrijeđene dvije ženske osobe u Gimnaziji Ismet Mujezinović.

 

Naknadno ovaj portal saznaje i kako je profesor engleskog jezika u ovoj školi Fuad Isabegović koji je nakon verbalne prepirke i fizički uz upotrebu čekića-macole nasrnuo na direktoricu Almu Mujkanović i pedagogicu Nuru Ćosićkić koje su nakon incidenta vozilima Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla prevezene u UKC.

 

Iz MUP-a TK za Tuzlanski.ba je potvrđeno kako je u ovom događaju jedna osoba lišena slobode u privedena u službene prostorije policije zbog kriminalističke obrade.

 

Za sada ostaje nepoznato zbog čega je profesor Gimnazije Ismet Mujezinović nasrnuo na svoje kolegice i nanio im povrede.

 

Prema saznanjima ovog medija, u školi nakon ovog nemilog događaja nastao je prizor kao u horor filmu jer je krvi bilo posvuda.

 

(Tuzlanski.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još