povodom tvrdnji da je uzela milione i pobjegla s davidovim ocem

Suzana Radanović: Davor se čuva da ga bagra ne ubije... A meni je u novčaniku veća promaja nego ikad, ali...

Hronika15.01.19, 12:23h

Suzana Radanović: Davor se čuva da ga bagra ne ubije... A meni je u novčaniku veća promaja nego ikad, ali...
Pisamce za spavače”, kako je naslovila objavu, namijenila je ubačenim članovima grupe “Pravda za Davida” koji šire laži

 

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, obratila se javnosti povodom tvrdnji da je “uzela milione i pobjegla s Davorom Dragičevićem”.

 

Navela je i da je Davor na mjestu na kojem mora biti, kako ga “bagra ne bi ubila”. “

 

Pisamce za spavače”, kako je naslovila objavu, namijenila je ubačenim članovima grupe “Pravda za Davida” koji šire laži.

 

Ona je istakla kako nigdje ne bježi, te da je sve materijalno za nju izgubilo vrijednost onog dana kada je David nestao.

 

“”Kažu ‘uzeli milione pa pobjegli’. Znate ko to može reći? Samo onaj antihrist koji zna cijenu svog djeteta! Ja, Suzana, nigdje ne bježim. Tu sam, na istoj adresi već pune četiri godine. U novčaniku mi je veća promaja nego ikad i to me ne interesuje, jer sve materijalno za mene je izgubilo vrijednost onoga dana kad mi je dijete nestalo. Davor je tamo gdje mora biti. Čuva se da ga bagra ne ubije, jer je duga borba pred njim”, napisala je Suzana.

 

Sav novac je, kako tvrdi, i dalje na računu te da se to može lako provjeriti.

 

“Neljudi, pošto vam je najveća muka u vezi s parama, ja vam od srca želim da dođete do njih na isti način na koji smo mi došli. Vidim da vas ne interesuje što je naše dijete mučki ubijeno, što se njegovo ubistvo prikriva, što se šire laži o njemu. Vodi vas ista zvijezda kao i Burlu i jatake – novac! Ne postoji valuta na ovom svijetu koju bih mijenjala za svoje dijete. On je bio moje, naše bogatstvo. Džaba vama, bagri, pričati. Nemate vi osnovne ljudske osjećaje da možete shvatiti ljubav roditelja. Svojim poganim jezicima pokazujete ko ste ili ko niste i tako okrnjenog uma ko nikad nećete biti – ljudi”, stoji u objavi majke ubijenog Davida. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još