Srbija se sprema za dolazak ruskog predsjednika

Snajperisti, obavještajci, 'migovi', zavareni šahtovi: Putin stiže u Beograd, sve se provjerava

Front15.01.19, 09:52h

Snajperisti, obavještajci, 'migovi', zavareni šahtovi: Putin stiže u Beograd, sve se provjerava
List piše da ruski obavještajci navodno dolaze i sa razvijenom tehnologijom za sprečavanje napada dronom, opremom koju Srbija nema

 

Predsjednika Rusije Vladimira Putina, koji u Srbiju stiže u četvrtak, 17. januara, čuvaće više hiljada srpskih policajaca, a spekuliše se o brojki od čak 7.000, piše beogradska “Politika”.


Spekuliše se i da je u Beograd već stiglo oko 250 najelitnijih ruskih specijalaca i lično obezbjeđenje ruskog predsjednika, piše list.

 

Oni provjeravaju putanju kojom će se kretati Putin, mjesta sastanka, klima-uređaje, hranu, internet.

 

Biće zavarivani šahtovi, dok će snajperisti biti raspoređeni po najvišim krovovima zgrada u Beogradu.

 

List piše da ruski obavještajci navodno dolaze i sa razvijenom tehnologijom za sprečavanje napada dronom, opremom koju Srbija nema.

 

U obezbjeđenju Putina učestvovaće i Vojska Srbije.

 

Tri srpska “miga” trebalo bi da prate avion predsjednika Rusije od momenta kada uđe u vazdušni prostor Srbije, a do tada će na njega motriti ruska protivvazdušna odbrana.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je juče da će njegovi pripadnici preduzeti maksimalne mjere obezbjeđenja, koje podrazumijevaju i izmjenu režima saobraćaja u određenim dijelovima Beograda.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!