Bh. fudbaler u pismu 'Kuriru'

Vranješ otkrio detalje veze s Karleušom i objavio zajedničku fotku: Viđali smo se u Duškovoj kući...

Showbizz14.01.19, 21:26h

Vranješ otkrio detalje veze s Karleušom i objavio zajedničku fotku: Viđali smo se u Duškovoj kući...
S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice, ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sljedeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama prije dvije godine kada je sve i počelo, napisao je Vranješ Kuriru

 

Ognjen Vranješ javno se obratio povodom velikog skandala, odnosno objavljivanja eksplicitnih fotografija Jelene Karleuše, koje su navodno nastale dok su JK i Vranješ razgovarali putem aplikacije Face Time.

 

Fudbaler je odgovorio na riječi pjevačice Jelene Karleuše koja je nedavno istakla da su za sve krivi "zli jezici koji su još jednom izvršili atak na nju i njenu porodicu u nadi da će joj upropastiti brak"...

 

Pismo Ognjena Vranješa Kuriru prenosimo u cjelosti.

 

Poštovani, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi optužbama i prijetnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice, ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sljedeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama prije dvije godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmijenili i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta - od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lijepih i manje lijepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost a preko prijatelja i poznanika moli i plače, sto je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljav veš. Te shodno tome da utvrdimo:

 

Ja nit sam fan, nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, prije će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima, ne kod mene. Kasno ste se sjetili patetike i spinovanja. Meni je jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu daljih optužbi. Za početak, evo samo jednog dokaza svemu što pričam.

 

vranjes-karleusa-screen

 

S poštovanjem, Ognjen Vranješ

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!