snimile ga kamere

Iskoristio tragediju: Opljačkao pekaru oca ubijenog Ostojića dok je bila zatvorena

Hronika10.01.19, 20:46h

Iskoristio tragediju: Opljačkao pekaru oca ubijenog Ostojića dok je bila zatvorena
Lopova su snimile kamere video nadzora, a policija je objavila njegovu sliku u nadi da će ga neko od građana prepoznati i apeluje da, ukoliko imaju informacije o njemu, da to prijave policiji

 

Lopov za kojim traga policija iz Istočnog Sarajeva iskoristio je to što je pekara "Zlatno zrno" bila zatvorena 5. januara zbog tragedije u porodici Ostojić u čijem je vlasništvu, te je ukrao određeni iznos novca.

 

Lopova su snimile kamere video nadzora, a policija je objavila njegovu sliku u nadi da će ga neko od građana prepoznati i apeluje da, ukoliko imaju informacije o njemu, da to prijave policiji.

 

On se sumnjiči za krivično djelo teška krađa a kako navode iz policije iz objekta picerije i proizvodnog pogona pekare na području Istočnog Novog Sarajeva uzeo je određen iznos novca.

 

Pekara je u vlasništvu Dragana Ostojića i tih dana nije radila zbog porodične tragedije odnosno ubistva Draganovog sina Miloša koje se desilo 1. januara a pretpostavlja se da je lopov iskoristio priliku da počini krađu.

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još