Ljubavni trougao

Oglasio se tajni prijatelj Jelene Karleuše: Ognjen Vranješ indirektno prozvao Duška Tošića: 'Je l' vi mislite da se ja plašim nekoga?'

Showbizz08.01.19, 08:46h

Oglasio se tajni prijatelj Jelene Karleuše: Ognjen Vranješ indirektno prozvao Duška Tošića: 'Je l' vi mislite da se ja plašim nekoga?'
Sudeći po izjavi u kojoj bosanski reprezentativac indirektno proziva Tošića, da se zaključiti da njihov razgovor nije bio prijatan

 

Čekajte, je l' vi mislite da se ja plašim nekoga?!"
 
Tim riječima je bosanski fudbaler Ognjen Vranješ (29), "dopisni prijatelj" folk pjevačice Jelene Karleuše (40) zbog kojeg je njen muž, takođe fudbaler Duško Tošić (33), dobio napad ljubomore, odgovorio na pitanje da prokomentariše vijest o porodičnoj svađi koju je navodno izazvao u domu Karleuša - Tošić.


Kako je Blic objavio, Duško Tošić je po povratku iz Kine, gdje igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplijenio mobilni. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razbjesenile, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju.


Sudeći po izjavi Vranješa za "Blic", u kojoj bosanski reprezentativac indirektno proziva Tošića, da se zaključiti da njihov razgovor nije bio prijatan.


- Znate kako ja svima kažem: “Ja sam s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov). Ne sa ove (iz Srbije, prim. nov), gdje su “šatro” mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! Možeš s njim da komuniciraš. Srećna vam Nova godina! I to je to - rekao je Vranješ za “Blic”.


Ognjen Vranješ nije novajlija na stranama koje se bave estradom. Prošlog ljeta je osvanuo na naslovnicama zbog navoda da je suprugu Danijelu prevario sa pjevačicom Katarinom Grujić.


Sudeći po svemu, međutim, ta ljubav nije opstala, a Vranješ je i dalje u zvaničnom braku sa Danijelom. Ipak, nastavio je sa momačkim životom. Pauze od fudbalskih obaveza koristio kako bi snagu povratio u Beogradu - i to na nastupima pjevačica. Prošlog ljeta bio je čest gost beogradskih splavova, gdje je viđan u društvu atraktivnih djevojaka.

 

(Blic/DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još