SAMER REŠIDAT/ Dok je Čovića, nema nam napretka!

Prijatelji moji, čitav život slavili ste Božić, išli na mise - sve vam je džaba... Očekujemo da napiše i Evanđelje po Draganu!

Front07.01.19, 19:27h

Prijatelji moji, čitav život slavili ste Božić, išli na mise - sve vam je džaba... Očekujemo da napiše i Evanđelje po Draganu!
Džaba vam sve kada to niste radili u skladu sa HDZ-ovim principima!

 

Potpredsjednik Demokratske fronte Samer Rešidat osvrnuo se na izjave lidera HDZ-a Dragana Čovića o "legitimnim i nelegitimnim Hrvatima u Kantonu Sarajevo" i na na svom Facebook profilu dao kratak komentar: 


"Izjava da u KS nema niti jednog legitimnog Hrvata bi trebala da bude jasna poruka svim Hrvatima u BIH. Upotrebna dozvola koja vam daje legitimitet pripadnosti hrvatskom narodu izdaje se u prostorijama HDZ-a.


Dakle, moji prijatelji, koji ste čitav svoj život slavili Božić, išli na mise i praktikovali vjeru, po novom zavjetu ništa vam se ne pika. Džaba vam sve kada to niste radili u skladu sa HDZ-ovim principima.

 
U skorijem periodu, osim apelacije koju je napisao, od Čovića očekujemo da napiše i Evanđelje po Draganu, jer ova po Mateju, Marku, Ivanu ili Luki vjerovatno nisu legitimna jer niti jedan od pomenutih evanđelista nije bio član HDZ-a.

 
Na kraju, ako stvarno želi da pomogne Hrvatima i Bosni i Hercegovini, onda neka se povuče iz političkog života i ode u političku penziju!" - zapisao je Rešidat.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 74

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još