video/ nije se pojavljivao od početka godine

Oglasio se Davor Dragičević: Ako mi se nešto desi, zna se ko je kriv... Mogu me fizički ubiti, ali...

Hronika07.01.19, 13:36h

Oglasio se Davor Dragičević: Ako mi se nešto desi, zna se ko je kriv... Mogu me fizički ubiti, ali...
On je poručio da traži da se slučaj njegovog ubijenog sina Davida prebaci u Tužilaštvo BiH


Nakon što se od početka ove godine nije pojavljivao, niti je iko znao gdje je, na Facebook grupi "Pravda za Davida" oglasio se putem videa Davor Dragičević s nepoznate lokacije.

 

On je poručio da traži da se slučaj njegovog ubijenog sina Davida prebaci u Tužilaštvo BiH.

 

- Još uvijek sam zdrav, pri zdravom razumu nisu uspjeli da me likvidiraju. Mogu me fizički ubiti, ali ono što mi nikad neće uzeti to je istina i pravda za Davida. Cijeli fokus su htjeli da skrenu sa istrage ko je ubio Davida Dragičevića, a to je osnovno što nam u ovom trenutku treba. Ko je ubio Davida Dragičevića, recite da znamo. Zato je jedini zahtjev da se predmet prebaci na Državno tužilaštvo. Nijednu grešku, ništa nismo uradili tokom ovih 10 mjeseci. Ako mi se nešto desi, zna se ko je kriv - poručio je Davor. dodajući: 

 

- Nemojte, ljudi, sebi ništa zamjeriti, oni bi ovo uradili i da nismo bili na ulici. Hapsili bi, tukli i prijetili smrću. I da se nismo nigdje okupili, oni više nemaju gdje. Dokazi postoje. Pitanje za sve roditelje, i one koji me podržavaju i ne podržavaju, evo zašto želim da se slučaj prebaci na Državno tužilaštvo. Zamislite da vam se dijete razboli, a nemate se kome obratiti. Hoćete li ostaviti dijete institucijama ove države ili ćete dijete poslati u inostranstvo? Ja od ovog nemam više šta očekivati, mogu me ubiti i to je jedino. Ako mi se šta dogodi, zna se ko su krivci: Dragan Lukač, Darko Ilić, pripadnici MUP-a s pres-konferencije, Milorad Dodik, Željka Cvijanović i tužioci u montiranom procesu.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još