Dogovara uslove predaje

Tužilaštvo iznijelo detalje: Advokat Davora Dragičevića kontaktirao glavnog tužioca

Hronika03.01.19, 15:04h

Tužilaštvo iznijelo detalje: Advokat Davora Dragičevića kontaktirao glavnog tužioca
U pomenutom krivičnom predmetu, navode, do sada su preduzete brojne istražne radnje, o čemu je javnost u više navrata od strane ovog Tužilaštva obavještavana

 

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka za N1 su kazali da je "advokat Davora Dragičevića, telefonskim putem kontaktirao glavnog okružnog javnog tužioca i dežurnog tužioca, te uz primjenu advokatske tajne tražio kratku konsultaciju o uslovima predaje njegovog branjenika".

 

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka provodi istragu protiv NN izvršilaca zbog počinjenog krivičnog djela Ubistvo iz člana 124. stav 1. KZRS, na štetu Davida Dragičevića iz Banjaluke, naveli su za N1 iz ove institucije.

 

U pomenutom krivičnom predmetu, navode, do sada su preduzete brojne istražne radnje, o čemu je javnost u više navrata od strane ovog Tužilaštva obavještavana. Radi zaštite ciljeva istrage, ne možemo vam saopštiti detalje iz navedenog krivičnog spisa.

 

"U vezi sa drugim djelom pitanja iz vašeg zahtjeva obavještavamo vas, da je advokat Davora Dragičevića, telefonskim putem kontaktirao glavnog okružnog javnog tužioca i dežurnog tužioca, te uz primjenu advokatske tajne tražio kratku konsultaciju o uslovima predaje njegovog branjenika, ali zvaničnih i pismenih prijedloga u vezi sa pomenutim ovo Tužilaštvo nije zaprimilo", kazali su za N1 iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nisu odgovorili na pitanja o tome koliko osoba je privedeno zbog sumnji da su umiješani u ubistvo Davida Dragičevića, da li su naložili izuzimanje snimaka video nadzora sa objekata oko Ferahadije kako bi se vidjelo kako je i gdje 30. decembra "nestao" Davor Dragičević, te po službenoj dužnosti istražili šta se desilo sa Davorom Dragičevićem.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još