TRNOVIT PUT DO SLAVE ÖZCANA DENIZA

Omiljeni turski zavodnik krije tešku životnu priču: Sa 15 godina prekinuo školovanje da bi zarađivao za porodicu...

Nedjeljni magazin01.01.19, 14:57h

Omiljeni turski zavodnik krije tešku životnu priču: Sa 15 godina prekinuo školovanje da bi zarađivao za porodicu...
Iako je danas slavan i dobro zarađuje, to nije uvijek bilo tako. Odrastao je u siromašnoj porodici s petero djece. Često su se selili jer su tražili posao pa je tako glumac često mijenjao adresu tokom djetinjstva

 

 

Özcan Deniz jedan je od najpoželjnijih muškaraca kada su u pitanju turski glumci. Naime, ovaj zavodnik svakodnevno se bori s mnogobrojnim idejama obožavateljica kako bi mu se približile.


Međutim, Özcan  posljednjih mjeseci prolazi kroz jedno od najljepših razdoblja u životu. Nedavno je postao otac malenog dječaka koji je kruna njegove ljubavi s 20 godina mlađom ljepoticom Feyzom Aktan.


Iako je danas slavan i dobro zarađuje, to nije uvijek bilo tako. Odrastao je u siromašnoj porodici s petero djece. Često su se selili jer su tražili posao pa je tako glumac često mijenjao adresu tokom djetinjstva.


Na kraju, porodica mu se skrasila na obali Egejskog mora, gdje je Özcan počeo svirati s različitim orkestrima i tako ih uzdržavao. 


Sa 15 godina morao je prekinuti školovanje da bi mogao raditi. Sa 17 seli u Istanbul, a zatim u Njemačku gdje nastupa po klubovima i vjenčanjima. 


Kada ga je 1992. čuo jedan turski producent, objavljen mu je prvi album i tada je polako njegov život krenuo uzlaznom putanjom.

 

(Azra/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!